annen relevant info

Turkart

På turkartet "Romsdalsfjella Nord" 1:50 000 har du hele "Romsdalstien". Kartet kan du kjøpe i DNTs nettbutikk til medlemspris.

Rutealternativ dag 2

Stien mellom Skorgedalsbu og Måsvassbu kan til tider være ganske våt de første 6-7 kilometrene. På dager med fint vær kan det være et godt alternativ å legge turen via Strandafjellet, som gir en fantastisk utsikt mot fjorden og Romsdalsfjella. Turen blir da noen kilometer lenger og gir noen flere høydemeter. Det er stort sett god sti, men krever orienteringskunnskaper. Se grønn rute nedenfor.

Mobildekning

Mobildekningen varierer på ruta. På Skorgedalsbu, Måsvassbu og Svartvassbu er det ingen eller dårlig dekning. Dette gjelder også på Rabben i Grøvdal som er avslutningen på Romsdalstien. Trykk på kartet for flere detaljer.

Har du en dag ekstra? Ta taxi til Venjesdalen og overnatt på Venjesdalsbu. Neste dag kan du gå Romsdalseggen - Norges vakreste dagstur! Turen avslutter i Åndalsnes Sentrum.

Har du en dag ekstra? Ta en natt på Åndalsnes og gå turen over Romsdalseggen! Mer info finner du her. På toppen av Romsdalseggen har du panoramautsikt til alle de kjente fjelltoppene i Romsdalen. Daglig busstransport inn til startpunktet for turen blir satt opp så snart forholdene tillater det på sommeren.